DIAMANTS MATARO S.L.L. (diamat) Neix fa ja algun temps com a conseqüència lògica a la desaparició de la fabricació de moles de diamant i CBN que per un motiu o un altre i com a conseqüència dels canvis, econòmics entre d'altres, dels últims temps, van deixar la ciutat de Mataró sense la fabricació d'aquest tipus d'eines, (l'any 1940 ja es detecta certa activitat en la lapidació del diamant industrial, 1954 primer laboratori electrolític i el 1957 sembla que es comença amb la fabricació de moles de diamant.

Durant tots aquests anys es van produir compres i fusions diverses, fins a la seva total eliminació, de manera que un grup de persones provinents d'aquestes empreses i amb una incalculable experiència, decideixen intentar donar continuïtat a aquesta activitat industrial, a la nostra ciutat, (d'aquí el seu nom ).

DIAMANTS MATARO S.L.L. (diamat) és una empresa dedicada a la fabricació de moles de Diamant i CBN per a la indústria en general, especialment per als camps de la fusta, metalmecànica, vidre pla, moles per l'òptica, així com la fabricació de monopuntas, conglomerats, pasta de diamant, dissolvents, etc.

Diamat disposa d'un servei de reparacions tant de les moles com de monopuntes de manera que el servei al client és integral.

Avui dia:

DIAMANTS MATARO S.L.L. es una empresa consolidada en un mercat difícil amb les competències tan portades i portades d'algunes economies emergents.
Els clients de diamat són en definitiva els garants de la nostra activitat.
Per proximitat i tracte directe, resolem qualsevol problema que els nostres clients se'ls puguin presentar.

CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)